F.A.Q.’s

FAQs

Her finner du svarene på våre mest stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svaret du leter etter så kan du ta kontakt med oss via epost.

Når blir min bestilling sendt?

Våre produkter er håndlagde, derfor kan det ta inntil 2 uker. Selvfølgelig gjør vi vårt beste for å sende bestillinger så raskt som mulig, og som regel raskere enn 2 uker. Du vil motta en e-post når pakken forlater vårt lager. Om pakken blir sendt med sporingsnummer vil du få opplyst dette. Med sporingsnummer kan du sjekke hvor pakken er på Bring.no

Hvor sender dere?

Vi sender pakker i Norge, unntatt til Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen. For alle de andre landene vennligst ta kontakt.

Hvor lang tid tar levering?

Standard levering i Norge tar som regel 3-5 arbeidsdager, men vi gjør oppmerksom på at leveringstiden kan være lenger i travle perioder.

Hvor mye koster frakt?

Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 50kr. Du får fri frakt kun i fastlands-Norge (Servicepakke) hvis du handler for over 1000kr.

Hvordan sender jeg inn logoen min eller andre filer?

Det er ganske enkelt. Etter bestilling sender du oss en epost med filene dine til logo@whitewoodstories.no sammen med bestillingsnummeret ditt. Vi aksepterer jpg, pdf og vektorfiler i 300dpi og lengste side 30cm.

Hvilke betalingsmetoder aksepteres?

Vi aksepterer betaling via PayPal. PayPal er en av verdens ledende aktører innen betaling på nett. Det er enkelt og sikkert. Velg PayPal som betalingsmåte under betalingsprosessen, hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du betale med kredittkort eller debetkort.

Slik bestiller du med betalingsmåten PayPal:

Velg PayPal som betalingsmåte. I neste trinn kontrollerer du bestillingen på nytt og klikker på knappen «Kjøp». Du blir omdirigert til PayPal via en sikker forbindelse og logger deg inn der med tilgangsdataene dine. Nå ser du en kort oppsummering av bestillingen og bekrefter den med et klikk. Deretter leder PayPal deg tilbake til vår nettside. Bestillingen er nå fullført og blir behandlet av oss raskest mulig.

Hvordan skal jeg kontakte hvis jeg har spørsmål?

Kontakt oss gjerne på e-post post@whitewoodstories eller via kontaktskjema hvis du har spørsmål om bestilling eller vedrørende WhiteWoodStories-produkter.

 

Kjære kunder ❤ Nettbutikken er midlertidig stengt.