Personvernerklæring - White Wood

Personvernerklæring

WhiteWoodStories gjør sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine. Denne erklæringen forklarer hvordan WhiteWoodStories samler inn og bruker personopplysninger. WhiteWoodStories, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).Du kan alltid ta kontakt med oss ved spørsmål om personvern og personopplysninger. Vår kontaktinformasjon er:

White Wood Stories
Prinsens gate 11
3513 Hønefoss
Organisasjonsnummer 921 318 782

E-post: post@whitewoodstories.no
Telefon: 0047 46225375

Behandling av personopplysninger på www.whitewoodstories.no
Webredaktøren har det daglige ansvaret for WhiteWoodStories behandlinger av personopplysninger på whitewoodstories.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Når du gjennomfører et kjøp
Alle som gjennomfører et kjøp hos oss må være over 18 år. Vi sender pakker til privatpersoner i Norge, unntatt til Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen. For å kunne gjennomføre et kjøp hos oss og for å kunne håndtere eventuelle reklamasjoner samler vi inn og oppbevarer følgende informasjon om deg:
Personlig informasjon og kontaktinformasjon – fornavn og etternavm, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer.

Informasjon om varer/tjenester – detaljer om varene du kjøper.

  • Historisk informasjon – Din kjøpshistorikk.
  • Betalingsløsningen vår driftes av PayPal og ved å fullføre et kjøp godkjenner du PayPals brukervilkår og bekrefter at du har lest PayPals personvernerklæring.
  • Personlig informasjon og kontaktinformasjon – fornavn og etternavm, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer.
  • Informasjon om varer/tjenester – detaljer om varene du kjøper.

For å drifte WhiteWoodStories har vi i tillegg følgende samarbeidspartnere:

  • Pro ISP er leverandør av vårt webhotell
  • Vår butikkløsning er laget basert på WordPress med Woocommerce som et programvare-tillegg
  • Interstudio AS er leverandør av utvikling og vedlikehold av nettstedet
  • Bring er vår logistikk-partner og for å få sendt varene til deg laster vi opp ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse i deres løsning for bestilling av pakker som heter Mybring
  • Mailchimp er leverandør av løsning for utsendelse av nyhetsbrev

Nettstatistikk
WhiteWoodStories samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på whitewoodstories.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.

E-post og telefon
Whitewoodstories benytter e-post som en del av det daglige arbeidet for å kunne betjene våre kunder. Lederen i avdelingen der e-posten mottas har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger i denne sammenheng. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Rettigheter
Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. WhiteWoodStories har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av WhiteWoodStories systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger WhiteWoodStories ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.